ASIGURARI RCA

ASIGURARI CASCO PERSOANA FIZICA

ASIGURARI CASCO PERSOANA JURIDICA


ASIGURARI DE SANATATE

ASIGURARI LOCUINTE

COMANDA ALTA ASIGURARE

Asigurari de sanatate

Bupa -asigurare medicala internationala- international health insurance

Ca sa reusesti tot ce ti-ai propus sa faci in viata ai nevoie in primul rand de sanatate!

Si pentru ca noi stim costurile si problemele cu care va puteti confrunta in cazul unei boli, am decis sa venim in sprijinul dumnevoastra cu o asigurare de sanatate internationala.

Ce inseamna aceasta asigurare de sanatate internationala?

Este o polita de asigurare oferita de unul din liderii internationali (BUPA), prin care dumnevoastra va puteti trata la o clinica privata sau de stat din Romania sau de oriunde din lume.

Cu aceasta asigurare, fara sa va restrictioneze nimeni, puteti merge sa nasteti la o clinica privata din Austria (tara preferata de majoritatea viitoarelor mamici) sau din oricare alta tara, sigura conditie fiind ca asigurarea sa fie facuta cu minim 10 luni inainte de a naste.Acum puteti naste in cele mai bune conditii , natural sau cezariana unde doriti dumneavoastra.

Aceasta asigurare chiar va ofera o sansa la viata lasandu-va libertatea sa alegeti unde doriti sa va tratati de cancer, de boli ale inimii, sa efectuati un transplant , sau o alta interventie medicala.

Si tinand cont de costurile mari pentru o interventie medicala in afara tarii, aceasta asigurare iti ofera o limita de 1.875.000 euro/an.

Chiar daca este o asigurare premium , noi suntem langa dumneavoastra si impreuna putem gasi pachetul care sa va ofere cele mai multe beneficii conform bugetului si nevoilor dumneavoastra.

Cere oferta care iti poate salva viata completand campurile de mai jos si in cel mai scurt timp posibil vei fi contactat de asistentul tau!

Nume

Data nasterii*

Email*

Telefon*

Autoturisme rulate

20131019_094501

Noi va garantam ca orice autoturism de pe site-ul nostru corespunde informatiilor oferite!

Click pe poza de mai sus pentru a accesa pagina cu autoturisme rulate !
In acest moment toate autoturismele publicate pe acest site au fost vandute!

Acest site este proprietatea SC INSAFE ASIG SRL si pentru utilizarea acestuia inseamna ca ati fost de acord cu termenii si conditiile de utilizare. Orice pret si informatie oferita de acest site este cu titlu informativ